Szanowni koledzy.
Witam Was serdecznie na naszym forum, najliczniejszej wspуlnocie rosyjskojęzycznych kolekcjonerуw modeli samochodуw w rуżnych skalach.
W tym temacie, możecie zadawać dowolne pytania w języku ojczystym, nawiązywać kontakty, podejmować poszukiwania modeli, proponować wymianę, sprzedaż oraz poszukiwać informację.
Wasza wiadomość będzie przetłumaczona i zapoznać się z nią będą mogli wszyscy uczestnicy forum.
Dziękuję
Witaj Boris
Poniżej przesyłam prawidłowo napisany tekst Twojego powitania - translator narobił trochę błędów
"Szanowni koledzy.
Witam Was serdecznie na naszym forum, najliczniejszej wspólnocie rosyjskojęzycznych kolekcjonerów modeli samochodów w różnych skalach.
W tym temacie, możecie zadawać dowolne pytania w języku ojczystym, nawiązywać kontakty, podejmować poszukiwania modeli, proponować wymianę, sprzedaż oraz poszukiwać informacje.
Wasza wiadomość będzie przetłumaczona i zapoznać się z nią będą mogli wszyscy uczestnicy forum.
Dziękuję"
Mam nadzieję, że wslna polsko-rosyjska przyjaźń modelarzy - kolekcjonerów będzie się rozwijać
Pozdrawiam
Tomek "Xiędzu"
Witam i ja. Popieram przedmówcę, naprawdę bardzo ciekawe i przynoszące dużo informacji forum. Od jakiegoś czasu sobie poczytuję (do czegoś ten rosyjski w szkole się przydaje ), z pisaniem jest niestety dużo gorzej, ale niech tam...
Witam serdecznie. Jestem modelarzem z Krakowa. Interesuję się głównie samochodami pożarniczymi, samochodami z napędem parowym i pojazdami półgąsienicowymi z napędem Kegresse'a. Bardziej od kolekcjonowania miniatur pociąga mnie budowanie modeli w skalach 1/87 i 1/ 48. Poniżej pokazuję mój ulubiony model ZIS-5 zbudowany na bazie miniatury wyprodukowanej przez KoMo.
Zbieram również stare zdjęcia z pojazdami użytkowymi i literaturę na ten temat.
Ponieważ uczyłem się języka rosyjskiego następne wpisy postaram się dokonywać w tym pięknym języku.
Последний раз редактировалось ergie; 21.03.2010 в 22:17.
Cześć. Mam na imię Piotrek i jestem miłośnikiem komunikacji miejskiej oraz początkującym modelarzem. Bardzo interesują mnie pojazdy z Rosji i innych krajów Wschodniej Europy więc bardzo się cieszę ze tu trafiłem.:smile1: